13 april: opening autotunnel

Het is zo ver! Op zaterdag 13 april gaat de autotunnel officieel open en vanaf dan kunt u gebruik maken van de verlengde Voorpoort en de nieuwe spoorwegonderdoorgang. Uiteraard laten we dit bijzondere moment niet zomaar voorbij gaan. U bent van harte uitgenodigd om bij het officiële openingsmoment aanwezig te zijn op zaterdag 13 april van 11.00 tot 12.00 uur.

Feestelijke opening
Op zaterdag 13 april wordt de autotunnel feestelijk geopend. Om 11.00 uur start het officiële programma. U bent van harte welkom op de nieuw aangelegde verlengde Voorpoort, ter hoogte van Truckwash Versteeg. Hier wordt op 13 april een tent opgebouwd en een klein podium ten behoeve van de feestelijke opening. De weg is op dat moment nog niet in gebruik voor gemotoriseerd verkeer.

Parkeren
De plek waar je je fiets of auto kunt parkeren voor de feestelijke opening volgt binnenkort. Op de dag zelf zijn ook verkeersregelaars aanwezig om de weg te wijzen.

De globale planning voor de feestelijke opening is als volgt.

11.00 uur          Welkom

11.30 uur          Officiële openingshandeling

11.45 uur          Eerste rit met betrokkenen door de tunnel

12.00 uur          Einde programma

13.00 uur          Tunnel officieel open voor al het gemotoriseerde verkeerHoud de website in de gaten voor de uitgebreide en definitieve planning én informatie rondom parkeren.

Naar overzicht