25 April: bewonersavond Nieuweweg-Noord

Op zaterdag 13 april 2019 gaat de autotunnel Voorpoort open voor gemotoriseerd verkeer. Vanaf dat moment is dit dé route voor gemotoriseerd verkeer; de route via de Nieuweweg-Noord is en blijft afgesloten voor deze weggebruikers. Fietsers en voetgangers kunnen nog wel van de Klompersteeg en Nieuweweg-Noord gebruik maken. We vertellen u graag meer over de afsluiting en de werkzaamheden aan de Nieuweweg Noord tijdens de informatieavond die op 25 april plaatsvindt. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Bewonersavond
Datum:              donderdag 25 april 2019, inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur
Locatie:             De Koninklijke Ginkelgroep, Nieuweweg-Noord 255, 3905 LW Veenendaal

Om 19.30 start de presentatie over de aanpassing van de Nieuweweg-Noord. De bijeenkomst is uiterlijk om 21.00 uur afgelopen.

Bereikbaarheid en start werkzaamheden
Op de Klompersteeg wordt vóór het spoor een rioolbuis als afsluiting geplaatst. Het Fort aan de Buursteeg (en ook de bijbehorende parkeerplaats) blijft bereikbaar vanaf de Klompersteeg. Aan de Veenendaalzijde wordt ter hoogte van de Remise ook een rioolbuis geplaatst als afsluiting. Bedrijven die hier gevestigd zijn, blijven bereikbaar vanaf de Nieuweweg-Noord.

Aannemer KWS start op 29 april 2019 met de werkzaamheden. Volgens planning worden de werkzaamheden aan de Nieuweweg Noord in augustus van dit jaar afgerond.

Vragen?
Neemt u dan contact op met Wim van Beek van de afdeling Wijk- en Stadsbeheer. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 982.

Naar overzicht